Vacature: Junior Sales buitendienst

Werving: Aanstormend Salestalent gezocht

Word jij blij van tevreden klanten? Ben je commercieel ingesteld, en ben je tegelijkertijd echt geïnteresseerd wat er bij een klant leeft? En begrijp je dat een ‘lastige klant’ eigenlijk niet bestaat? En wil je werken bij een superleuk innovatief bedrijf dat marktleider is? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zoeken we?

Je hebt een afgeronde commerciële HBO opleiding of iets vergelijkbaars. Je wilt in een jaar of twee doorgroeien naar een zelfstandige commerciële salesmedewerker. Je drive is om onze producten en diensten bij de klant onder de aandacht te brengen en de klant te helpen een goeie beslissing te nemen. Je verkoopt dus samen met de klant. Dat zijn vaak grote organisatie waarbij salestrajecten soms een tijdje kunnen duren. Hoe je dat doet, kunnen we je leren.

Je komt te werken in het salesteam NL. In het begin zul je vooral alle aspecten van het salesproces ontdekken en meemaken. Waaronder meewerken met marketingacties, meeluisteren, meepraten in klantgesprekken (vaak online en soms fysiek) en deze vastleggen, offertes maken, beurzen bezoeken. Naarmate je je verder ontwikkelt in de functie zul je steeds zelfstandiger salesgesprekken met klanten voeren.

Het Scorion platform wordt ingezet in het onderwijs. De gesprekken die we voeren zijn met mensen uit het onderwijs (opleidingscoördinatoren, onderwijskundigen en ICT verantwoordelijke). Affiniteit met software, dienstverlening en het onderwijs is daarom een pre.

Wie zijn wij?

Parantion is een snelgroeiend bedrijf met een passie voor de ontwikkeling van mensen, innovatie en technologie. In totaal zijn we met ongeveer 40 medewerkers van verschillende leeftijden. Jouw salesteam zorgt ervoor dat klanten die interesse hebben in onze producten en diensten zo goed mogelijk geholpen en begeleid worden in het aanschaffen ervan.

Met het Scorion digitaal portfolio krijgen studenten, professionals of hun begeleiders zicht op de ontwikkeling en voortgang. Er wordt tijdens het leer- en ontwikkelproces data en feedback verzameld en deze wordt vervolgens op dashboards getoond. Zo heb je altijd scherp zicht op je eigen ontwikkeling.

Parantion biedt belangrijke innovatieve oplossingen aan blije klanten, op een schaal waarmee ook het verschil gemaakt kan worden. Met behulp van het Scorion portfolio platform is het mogelijk om studenten en professionals op een meer holistische manier op te leiden binnen het eigen vakgebied, door op de juiste momenten feedback te vragen, te krijgen en hiermee aan de slag te gaan.

Wat ga je doen?

 • Afspraken inplannen met (nieuwe) klanten;
 • Klanten bezoeken;
 • Presentaties houden;
 • Gespreksverslagen maken;
 • Offertes maken;
 • CRM-systeem bijwerken

Ben jij het die we zoeken? Je…

 • Hebt organisatie talent
 • Luistert goed en
 • Kan daardoor de vragen van een klant goed vertalen naar een Scorion oplossing omdat je
 • Affiniteit hebt met onderwijs en
 • Kunt werken met grote belangrijke klanten en je
 • WO of HBO werk en denk niveau hebt

We bieden

Parantion biedt jou een functie waarin je je kan ontwikkelen bij een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in online talent ontwikkeling. Dit doen we samen met onze teams Sales & Marketing, Customer Care en Development. Je werkt samen in een team met zes net zulke slimme, leuke en gedreven mensen als jij, binnen een open en goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan. We vinden het belangrijk om contact met elkaar te houden, of we nou op afstand werken of op kantoor.

En nu?

Laat ons weten dat je graag bij ons wilt werken! Reageer voor 15 mei 2023.
Stuur je C.V. en motivatie per e-mail naar: hrm@parantion.nl. Nog gemakkelijker is het om het sollicitatieformulier in te vullen. Heb je vragen? Aarzel niet en bel ons op 0570 234567. Vraag naar Anne Blom (HRM) of Simone de Keijzer (Manager Sales NL). Zij kunnen je meer vertellen over je nieuwe baan.