Kun jij echt blij worden als je een mooie oplossing voor een technisch probleem hebt bedacht? Word je enthousiast als iemand laat weten zo goed door jou te zijn geholpen? Vind je het leuk om iets helemaal tot de bodem uit te zoeken? Werk je graag in een team, maar kun je ook zelfstandig een moeilijke vraag te lijf?

Wat we doen

Parantion is een snelgroeiend bedrijf met een passie voor de ontwikkeling van mensen, innovatie en technologie. Met behulp van onze tools krijgen onze klanten zicht op de ontwikkeling, ideeën of voortgang van mensen. Ze kunnen met onze tools data verzamelen en deze vervolgens omzetten in kennis om processen verder te verbeteren.

Parantion wil betekenisvol zijn door het leveren van belangrijke innovatieve oplossingen aan blije klanten op een schaal waarmee het verschil gemaakt kan worden. Met Scorion Talent willen we zorgen dat er significante aantallen betere dokters worden opgeleid. Met Easion Survey willen we veilig de mening van mensen kunnen vragen en met Groeidocument een veilig platform creëren om jonge kinderen met een leer-ondersteuningsvraag te faciliteren.

Wie zoeken we?

Voor ons team Customer Care zijn we op zoek naar een Junior Customer Care medewerker. Iemand die software en automatisering leuk vindt en die klanttevredenheid altijd vooropstelt. Je bent analytisch, vindt het leuk om anderen te helpen, kunt goed luisteren en bedenkt slimme oplossingen. Maar je deinst er ook niet voor terug om, als je iets niet weet, even een collega te vragen.

Heb je een praktische en nieuwsgierige instelling, ben je analytisch, servicegericht en probleemoplossend? We zijn op zoek naar iemand die affiniteit heeft met IT, techniek en data. Heb je daarnaast ook affiniteit met opleiden en onderzoek, dan zal deze functie nog meer bij je aansluiten.

Welke taken horen bij deze functie?

 • Beantwoorden van (technische) vragen over onze producten, zowel van onze klanten als van je collega’s
 • Uitvoeren en ondersteunen bij projecten:
 • Inrichten van het Scorion Talent en Easion Survey platform voor onze klanten
 • Maken van vragenlijsten en rapportages
 • Zorgdragen voor kwaliteit
 • Testen van nieuwe functionaliteiten
 • Meedenken over / bijdragen aan de innovatie van onze producten

Ben jij het die we zoeken? Je…

 • …hebt interesse in techniek, IT en datastructuren
 • …kunt logisch nadenken en zoekt verder dan alleen de oppervlakte
 • …bent enthousiast en positief ingesteld
 • …hebt goede kennis van Excel
 • …hebt HBO werk-/denkwijze. Heb je geen hbo-diploma maar ben je wel handig met IT en wil je graag leren? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.

We bieden

Parantion biedt jou een baan bij een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in complexe onderzoeken en online talent ontwikkeling. Dit doen we samen met onze teams Sales & Marketing, Customer Care en Development. Met onze medewerkers en stagiairs tellen we in totaal zo’n 30 man. Je werkt samen in een team met zeven net zulke slimme, leuke en gedreven mensen als jij, binnen een open en goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan. Zoals onze dagelijks verzorgde lunch in eigen kantine, gezellige vrijdagmiddag borrel, jaarlijks teamuitje en de fameuze KerstQuiz. We bieden een salaris waar je blij van wordt en 27 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband.

En nu?

Laat ons weten dat je graag bij ons wilt werken! Reageer voor 24 mei 2019.
Stuur je C.V. en motivatie per e-mail naar: hrm@parantion.nl. Nog gemakkelijker is het om het sollicitatieformulier in te vullen. Heb je vragen? Aarzel niet en bel ons op 0570 234567.

Vraag naar Daniëlle Boerkamp (HRM) of Floor Wels (Manager Customer Care). Zij kunnen je meer vertellen over je nieuwe baan.