VACATURE: Customer Project Specialist

VACATURE: Customer Project Specialist

Klanten bellen of mailen en jij helpt ze verder. Je zorgt ervoor dat ze blij zijn met ons als bedrijf en met onze producten. Daar doe je bij wijze van spreken ‘alles’ voor samen met jouw team. Je houdt dus ook in de gaten of de vraag naar tevredenheid is beantwoord en of de klant heeft gekregen wat de bedoeling was.

Daarnaast richt je met veel plezier onze eigen applicaties nieuwe omgevingen voor klanten in. Iets is pas af als jij er 100% tevreden over bent. Naast het maken van rapportages en dashboards krijg jij ook energie van het geven van trainingen over onze producten. Dat alles samen is de essentie van de functie.

Wie zoeken we?

Voor ons team Customer Care zijn we op zoek naar iemand die klantinrichtingen gaat maken en vragen van klanten kan beantwoorden. Iemand die software en automatisering leuk vindt en die klanttevredenheid voorop stelt. Je levert kwaliteit, je vindt het leuk om anderen te helpen en kunt goed luisteren. Je kunt zelfstandig werken, maar je vraagt ook net zo makkelijk om hulp als je ergens niet uitkomt.

Wie zijn wij? 

Parantion is leuk, gezellig, professioneel en een snelgroeiend bedrijf met een passie voor de ontwikkeling van mensen, innovatie en technologie. In totaal zijn we met zo’n 35 medewerkers van verschillende leeftijden. Het Customer Care team zorgt ervoor dat onze klanten zo goed mogelijk geholpen worden. Customer Care richt klantomgevingen in, geeft trainingen en is er voor onze klanten als zij hulp nodig hebben.

Met onze tools krijgen onze klanten zicht op de ontwikkeling, ideeën of voortgang van mensen. Ze kunnen data verzamelen en deze vervolgens omzetten in kennis om processen verder te verbeteren. 

Parantion maakt het verschil. Dat is waar we voor staan. We doen dat met innovatieve technologie en met blije klanten. Met Scorion zorgen we dat studenten beter opgeleid worden, door slimme apps die stimuleren om feedback te vragen en daarmee aan de slag te gaan. Met Easion brengen we met enquêtes de mening van mensen in kaart en met Groeidocument bieden we een veilig platform om jonge kinderen met een leer-ondersteuningsvraag te faciliteren. 

Welke taken horen bij deze functie?

  • Uitvoeren van en ondersteunen bij projecten:
  • Inrichten van het Scorion en Easion platform voor onze klanten
  • Vragenlijsten maken
  • Rapportages en dashboards maken
  • Instructiemateriaal verzorgen
  • Beantwoorden van vragen over onze producten, zowel van onze klanten als van je collega’s

Ben jij het die we zoeken? Je…

…kunt bergen werk verzetten

…bent tactvol, assertief en zelfverzekerd

…levert kwaliteit en controleert je eigen werk

…bent enthousiast en positief ingesteld     

…hebt interesse in IT en onderzoek

…leert snel

…hebt HBO werk-/denkwijze. Heb je geen hbo-diploma maar ben je wel handig met IT en wil je graag leren? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.

We bieden

Parantion biedt jou een baan bij een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in onderzoeken en online talent ontwikkeling. Dit doen we samen met onze teams Consultancy, Sales & Marketing, Customer Care en Development. Hard werken en plezier maken gaan hand in hand. We vinden het belangrijk om contact met elkaar te houden, of we nou op afstand werken of op kantoor. We bieden een salaris waar je blij van wordt en 27 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband.

En nu?

Laat ons weten dat je graag bij ons wilt werken! Reageer voor 26 september 2021.
Stuur je C.V. en motivatie per e-mail naar: hrm@parantion.nl. Nog gemakkelijker is het om het sollicitatieformulier in te vullen. Heb je vragen? Aarzel niet en bel ons op 0570 234567.

Vraag naar Anne Blom (HRM) of Floor Wels (Manager Customer Care). Zij kunnen je meer vertellen over je nieuwe baan.