Stageopdracht: Scorion Timeline

Stageopdracht: Scorion Timeline

De opdracht

Scorion wordt met name door medische opleidingen gebruikt om studenten feedback te geven op hun praktijkopdrachten. Deze opdrachten worden door middel van een groot aantal kleinere toets-formulieren ‘programmatisch getoetst’ waarbij leren en beoordelen zijn geïntegreerd. Dit heeft als doel inzicht te geven in de persoonlijke ontwikkeling van de student en het geeft de docent informatie over de onderwijskwaliteit.

Graag zouden we de gebruikers nog meer inzicht geven in hun ontwikkeling. Daarom aan jou de vraag: maak een mooi vormgegeven en overzichtelijke timeline waarop de gebruiker kan zien wat er allemaal op zijn Scorion-account gebeurt. De timeline moet o.a. kunnen weergeven welke formulieren er zijn toegevoegd, welke documenten er zijn verwijderd, welke inlogacties er zijn gemaakt e.d. Hierin moet goed en overzichtelijk teruggezien worden wanneer er een activiteit heeft plaatsgevonden.

Wij bieden:

  • een fulltime stage bij een groeiend bedrijf gespecialiseerd in complexe onderzoeken en online talentontwikkeling;
  • een team waarin je samenwerkt met net zulke slimme, leuke en eigenzinnig mensen als jij;
  • open en goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Zoals onze dagelijks verzorgde lunch in eigen kantine en gezellige vrijdagmiddagborrel;
  • 27 vrije dagen op jaarbasis bij een fulltime stage;
  • een mooie stagevergoeding.

Waar schrijf ik me in?!

Solliciteren? Gewoon doen! Vul vooral het sollicitatieformulier in of mail je motivatie en cv naar hrm@parantion.nl. Bellen mag ook altijd naar 0570-234567 en vraag naar Anne of Bas.