Development stagiair(e)! 

Jij bent er helemaal klaar voor, een fantastische stage bij Parantion! Waar jij als jonge professional je expertise en vaardigheden verder gaat ontwikkelen. En waar je meebouwt aan de ontwikkeling van onze applicaties, samen met je collega’s. Je leert werken met de nieuwste technieken die je toepast om onze applicaties nog beter te maken dan dat ze al zijn. Tijdens je stage of afstuderen werk je aan je eigen project die je veelal naar eigen inzicht uitvoert. Je werkt daarbij nauw samen met het Developmentteam en stemt ook zaken af met de teams  Sales en Customer Care voor een perfect verloop van de sprint. Een heel dynamische stage dus.

Stages bij Parantion

Je loopt stage binnen een organisatie waar veel gebeurt. Samen met het team ontwikkel je, als je binnenkort bij ons je stage loopt, mooie en interessante producten. Dat komt omdat development bij Parantion wordt gedreven door innovatie. En je loopt stage bij een gedreven clubje in Deventer dat voor hele grote en belangrijke klanten werkt. Je doet dat met de nieuwste technieken, samen met een gedreven team collega’s, een eigen Scrum aanpak en je levert een belangrijke bijdrage aan onze webapplicaties. Misschien is nog wel het leukste dat je iedere middag met z’n allen aan de lunchtafel zit.

Hoe een (normale) dag eruit ziet (zonder coronamaatregelen)

’s Morgens, als iedereen binnen is, beginnen jullie met de dagelijkse stand up. Iedereen vertelt wat ze vandaag gaan doen en waar ze eventueel hulp bij nodig hebben. Daarna ga je aan de slag met je eigen project. Tussendoor overleg met een collega over een issue. Jullie bedenken samen wat het kan zijn en komen uiteindelijk tot de oplossing. In de middag heb je een gesprekje met Bas, je begeleider. Jullie bespreken tijdens een kopje koffie hoe het tot zo ver gaat en waar je hulp bij nodig hebt. Voor aankomende week staat het Developmentoverleg gepland. Meteen een goed moment om al even een korte presentatie te geven over wat je tot nu toe al hebt gedaan.

Vrijdagmiddag is het NERD-dag: een Never Ending Research and Development dag. Samen met je collega’s kijk je naar nieuwe technieken, bruikbaarheid en gekke tooltjes. Samen doen jullie inspiratie op voor nieuwe ideeën.

Iedere middag lunch je samen met je collega’s in de kantine. Lunch hoef je zelf niet mee te nemen, dat is allemaal al voor je geregeld. Op donderdag maken we zelf onze traditionele panini’s. En misschien maak je die zelf ook nog een keer 😉. Vrijdag is de vette hapdag en wordt er aan het einde van de dag met iedereen geborreld. Biertje, wijntje, hapje. Veel gezelligheid, daar houden we van! Zeker na een week hard werken. Misschien organiseren we ook nog een gamenight met collega’s! Bestellen we ook meteen even pizza.

De stageopdracht: Scorion maakt leren makkelijker

corion X is een applicatie van Parantion waarmee talentontwikkeling, medische bekwaamheid en portfolio’s mogelijk worden gemaakt en worden bijgehouden. Veel van deze gebruikers zijn medische studenten en docenten, zij maken gebruik van feedbackformulieren om zo de bekwaamheid van de gebruikers vast te stellen.

Een waardevolle toevoeging zou zijn als studenten kunnen zoeken naar medestudenten of docenten om ze te helpen gedurende de opleiding. Een module waarbij het mogelijk wordt om op zoek te gaan naar de persoon die jou het beste kan helpen zou hierbij oplossing kunnen bieden.

Gewenste eindresultaat

Maak voor Scorion X een module voor de gebruikers waarmee zij de medestudent kunnen vinden die bij hem of haar past. Een gebruiker kan een persoon kiezen op basis van het profiel dat iets zegt over de persoon. Verder moet deze module het mogelijk maken om met elkaar in contact te komen en afspraken te kunnen maken.

Vind jouw learning buddy aan de hand van een radar die kijkt naar de kennis en persoonlijkheden van personen. Is het wellicht ook mogelijk om te checken of een medestudent in de buurt is door middel van geopositie? De personen die jou gaan helpen bestaan uit de mensen van jouw opleiding (docenten en medestudenten/peer feedback). Zo kun je kijken naar het leerjaar, de inhoud van formulierensets en scores van jouw opdrachten en dashboard. Bijvoorbeeld: wie is heel goed in dingen waar ik niet zo goed in ben?

Daarnaast zijn er verschillende manieren om te kijken of iemand bij jou past. Een manier is om gebruikers een soort persoonlijkheidstest te laten invullen waarbij je kijkt naar onder andere samenwerkingsgedrag. Een andere manier is om door middel van de data van de peers te berekenen of een student bij jou past. Jij gaat uitzoeken welke manier het beste geschikt is!

Wij bieden:

  • een fulltime afstudeerstage bij een groeiend bedrijf gespecialiseerd in complexe onderzoeken en online talentontwikkeling
  • een team waarin je samenwerkt met net zulke slimme, leuke en eigenzinnig mensen als jij
  • open en goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Zoals onze dagelijks verzorgde lunch in eigen kantine en gezellige vrijdagmiddagborrel
  • 27 vrije dagen op jaarbasis bij een fulltime stage
  • een riante afstudeervergoeding

 Waar schrijf ik me in?!

Solliciteren? Gewoon doen! Vul vooral het sollicitatieformulier in. Of mail je cv naar hrm@parantion.nl. Bellen mag ook altijd. 0570-234567 en vraag naar Roel of Eleina.

We zien je snel bij ons op kantoor!

Stuur je motivatie!