Stageopdracht: Ontwerpen van modulaire instructiesets: het cadeau voor onze klant

Stageopdracht: Ontwerpen van modulaire instructiesets: het cadeau voor onze klant 

Voor het team Customer Care zijn we op zoek naar een derdejaars stagiair die een HBO of Bachelor opleiding volgt in de richting van Communicatie, Creative Business, Onderwijskunde of Onderwijswetenschappen.  

Het team Customer Care ondersteunt Sales bij het opstarten van projecten, zoals het inrichten en testen van de digitale omgevingen en de implementatie hiervan. We bieden slimme oplossingen op basis van de modulaire functionaliteiten die de tool biedt. Daarnaast zijn we vraagbaak voor klanten op het moment dat ze ergens niet uitkomen. Samen met Development kijken we naar verbetering of optimalisatie van de tools en helpen we mee met het testen van nieuwe opleveringen. 

Voor iedere klant of project bouwen we een op maat gemaakte omgeving en stellen we een custom made handleiding samen. We hebben een aantal elementen die op basis van modules voor iedereen hetzelfde zijn, en dit vullen we aan met uitleg over de specifieke functionaliteiten. Samen met Marketing maken we instructiefilmpjes over de basic functionaliteiten die we vervolgens op YouTube plaatsen zodat het makkelijk vindbaar is voor onze gebruikers. Omdat we dit handmatig doen, vraagt dit veel tijd van onze medewerkers. Tijd die we ook zouden kunnen besteden aan het bedenken van slimme oplossingen voor onze klanten.  

De opdracht 

Wat we nodig hebben, is een goed doordachte basis-set aan instructiematerialen die we eenvoudig kunnen aanpassen aan de omgeving van de klant. Aan jou de taak om samen met ons uit te zoeken wat we echt nodig hebben, en om vervolgens aan de slag te gaan met het maken van de set of misschien wel meerdere sets. Denk niet alleen aan een handleiding, maar ook aan filmpjes die je samen maakt met onze Marketeer, FAQ’s, you name it. Alle creatieve ideeën zijn welkom.  

De instructieset is een cadeautje voor de klant. Het liefst leveren we het af met een mooie roze strik. Waar de klant blij van wordt en denkt, dit is precies wat ik nodig heb! Wat betekent dat wij ons werk goed hebben gedaan, namelijk zorgen dat de klant precies krijgt wat hij of zij nodig heeft om meteen goed van start te kunnen gaan. Aan jou de taak dat je de instructies zo ontwikkelt dat het klantvriendelijk, servicegericht en simpel is, en vindbaar op een makkelijke en logische plek. Voor de klant moet het met zo min mogelijk stappen helder zijn wat hij of zij moet doen. 

Wat je gaat doen 

  • Op basis van bestaande informatie, materialen en interviews met Customer Care informatie verzamelen over het CC proces  
  • Uitzoeken wat de klant nodig heeft om snel wegwijs te worden in de tool.  
  • Bepalen wat de key elementen moeten zijn van de basis-set(s) 
  • Bepalen welke variabele elementen veelal toegevoegd zouden kunnen worden aan de instructies.  
  • Jouw uitkomsten integreren in de basis-set(s) waarmee we voor elke klant gemakkelijk een heldere en logische handleiding kunnen maken. 

Wij bieden 

  • Een fulltime stage bij een groeiend bedrijf gespecialiseerd in complexe onderzoeken en online talentontwikkeling 
  • Een team waarin je samenwerkt met net zulke slimme, leuke en eigenzinnig mensen als jij 
  • Open en goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Zoals onze dagelijks verzorgde lunch in eigen kantine en gezellige vrijdagmiddagborrel 
  • 27 vrije dagen op jaarbasis bij een fulltime stage 
  • Een mooie stagevergoeding 

Waar schrijf ik me in? 

Solliciteren? Gewoon doen! Vul vooral het sollicitatieformulier in. Of mail je cv naar hrm@parantion.nl. Bellen mag ook altijd. 0570-234567 en vraag naar Anne of Floor. 

We zien je snel bij ons op kantoor!