Development stagiair(e)! 

Jij bent er helemaal klaar voor, een fantastische stage bij Parantion! Waar jij als jonge professional je expertise en vaardigheden verder gaat ontwikkelen. En waar je meebouwt aan de ontwikkeling van onze applicaties, samen met je collega’s. Je leert werken met de nieuwste technieken die je toepast om onze applicaties nog beter te maken dan dat ze al zijn. Tijdens je stage of afstuderen werk je aan je eigen project die je veelal naar eigen inzicht uitvoert. Je werkt daarbij nauw samen met het Developmentteam en stemt ook zaken af met de teams  Sales en Customer Care voor een perfect verloop van de sprint. Een heel dynamische stage dus.

Stages bij Parantion

Je loopt stage binnen een organisatie waar veel gebeurt. Samen met het team ontwikkel je, als je binnenkort bij ons je stage loopt, mooie en interessante producten. Dat komt omdat development bij Parantion wordt gedreven door innovatie. En je loopt stage bij een gedreven clubje in Deventer dat voor hele grote en belangrijke klanten werkt. Je doet dat met de nieuwste technieken, samen met een gedreven team collega’s, een eigen Scrum aanpak en je levert een belangrijke bijdrage aan onze webapplicaties. Misschien is nog wel het leukste dat je iedere middag met z’n allen aan de lunchtafel zit.

Hoe een (normale) dag eruit ziet (zonder coronamaatregelen)

’s Morgens, als iedereen binnen is, beginnen jullie met de dagelijkse stand up. Iedereen vertelt wat ze vandaag gaan doen en waar ze eventueel hulp bij nodig hebben. Daarna ga je aan de slag met je eigen project. Tussendoor overleg met een collega over een issue. Jullie bedenken samen wat het kan zijn en komen uiteindelijk tot de oplossing. In de middag heb je een gesprekje met Bas, je begeleider. Jullie bespreken tijdens een kopje koffie hoe het tot zo ver gaat en waar je hulp bij nodig hebt. Voor aankomende week staat het Developmentoverleg gepland. Meteen een goed moment om al even een korte presentatie te geven over wat je tot nu toe al hebt gedaan.

Vrijdagmiddag is het NERD-dag: een Never Ending Research and Development dag. Samen met je collega’s kijk je naar nieuwe technieken, bruikbaarheid en gekke tooltjes. Samen doen jullie inspiratie op voor nieuwe ideeën.

Iedere middag lunch je samen met je collega’s in de kantine. Lunch hoef je zelf niet mee te nemen, dat is allemaal al voor je geregeld. Op donderdag maken we zelf onze traditionele panini’s. En misschien maak je die zelf ook nog een keer 😉. Vrijdag is de vette hapdag en wordt er aan het einde van de dag met iedereen geborreld. Biertje, wijntje, hapje. Veel gezelligheid, daar houden we van! Zeker na een week hard werken. Misschien organiseren we ook nog een gamenight met collega’s! Bestellen we ook meteen even pizza.

Stageopdracht: Scorion Feed Forward

Inleiding

Scorion wordt met name door medische opleidingen gebruikt om studenten feedback te geven op hun praktijkopdrachten. Deze opdrachten worden door middel van een groot aantal kleinere toets formulieren ‘programmatisch getoetst’ waarbij leren en beoordelen zijn geïntegreerd. Dit heeft als doel inzicht te geven in de persoonlijke ontwikkeling van de student en het geeft de docent informatie over de onderwijskwaliteit.

Er zijn verschillende processen waarin deze feedback kan worden gegeven. Dit kan bijvoorbeeld een 360 graden feedback zijn, waarbij de student een aantal betrokkenen uitnodigt om feedback te geven. De betrokkenen krijgen dan digitaal een formuliertje toegestuurd. Het systeem kan automatisch een rapport genereren over dit feedbackmoment en de resultaten van meerdere van deze toets-momenten worden getoond op een dashboard. Zo heeft een student goed zicht op de voortgang en resultaten, maar ook op de feedback die wordt gegeven.

In het huidige systeem zijn de toetsformulieren met bijbehorende inhoud vaak leidend voor het format waarin de feedback wordt gegeven. Deze wordt dan ingevuld of ingesproken. Het initiatief om feedback te vragen ligt over het algemeen bij de student.

Gewenste eindresultaat

Maak een app waarbij het de uitdaging is om een ‘feedforward of pushfeedback’ methode te ontwikkelen waarbij niet de student initiatief neemt, maar de feedbackgever. Je kunt je voorstellen dat, zonder dat de student erom vraagt, een coach, een docent of een andere betrokkene een tip heeft voor de student. Dat kan in veel verschillende situaties zijn. Bijvoorbeeld wanneer een docent bij een presentatie van een student zit en daar iets van vindt. Of een specialist (arts) is aanwezig bij een activiteit die de student uitvoert, maar de student besluit om deze activiteit niet te evalueren.

In dit soort situaties zou het handig zijn dat er via de Scorion App feedback gegeven kan worden, die bij de betreffende student in het Scorion portfolio wordt toegevoegd.

Wanneer een student zelf het initiatief neemt, heeft hij of zij het voordeel dat de student hierbij ook zelf kiest welk formulier hij of zij gebruikt en daarmee ook de context bepaalt. Wanneer een docent dat doet, is de context onbekend.Als docent moet je dus duidelijk kunnen maken voor welke student de feedback bedoeld is en waar in het portfolio de feedback moet worden geplaatst. De feedback zou gesproken of geschreven tekst moeten zijn, eventueel aangevuld met een foto of video (max. 200mb uploaden per keer) die vanuit de Scorion App zo in het portfolio wordt ‘gepusht’.

De feedbackgever zou zijn feedback nog moeten kunnen aanvullen of zelfs verwijderen zolang de ontvanger deze nog niet heeft gelezen. Als dat wel het geval is, mag de feedback niet meer worden verwijderd.

Er worden pushnotificaties verstuurd bij het uitzetten van acties zoals het ontvangen van feedback. Zowel de student als de docent moeten de optie hebben om het ontvangen van pushberichten aan- of uit te zetten.

Wij bieden:

  • een fulltime afstudeerstage bij een groeiend bedrijf gespecialiseerd in complexe onderzoeken en online talentontwikkeling
  • een team waarin je samenwerkt met net zulke slimme, leuke en eigenzinnig mensen als jij
  • open en goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Zoals onze dagelijks verzorgde lunch in eigen kantine en gezellige vrijdagmiddagborrel
  • 27 vrije dagen op jaarbasis bij een fulltime stage
  • een riante afstudeervergoeding

 Waar schrijf ik me in?!

Solliciteren? Gewoon doen! Mail je cv naar hrm@parantion.nl. Bellen mag ook altijd. 0570-234567 en vraag naar Roel of Eleina. We zien je snel bij ons op kantoor!

Stuur je motivatie!