Stageopdracht: Easion, voor iedereen toegankelijk!

Stageopdracht: Easion, voor iedereen toegankelijk! 

De opdracht  

Bij Parantion wordt een van de beste vragenlijst en enquête tools ontwikkeld die er is. EasionX. Supermakkelijk en veilig een vragenlijst maken. Het maken van een vragenlijst gaat super makkelijk en invullen ook. Smartphone, ipad. Wat je maar wil. De vragenlijst schaalt gewoon mee. Behalve… voor specifieke doelgroepen. En dat is de kern van deze opdracht. We vinden dat iedereen de vragenlijst gemakkelijk in moet kunnen vullen. Denk aan de mogelijkheid voor een groter lettertype voor slechtziendheid of een tekst die wordt voorgelezen voor slechthorenden. Dit willen wij doen met behulp van de WCAG(Web Content Accessibility Guidelines) standaarden.  

De opdracht is om onze formviewer van Easion zo aan te passen dat de vragenlijsten voor iedereen toegankelijk worden en dat deze voldoen aan de richtlijnen voor Toegankelijkheid van Webcontent. 

Wij bieden: 

  • een fulltime stage bij een groeiend bedrijf gespecialiseerd in complexe onderzoeken en online talentontwikkeling; 
  • een team waarin je samenwerkt met net zulke slimme, leuke en eigenzinnig mensen als jij; 
  • open en goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Zoals onze dagelijks verzorgde lunch in eigen kantine en gezellige vrijdagmiddagborrel; 
  • 27 vrije dagen op jaarbasis bij een fulltime stage; 
  • een mooie stagevergoeding. 

Waar schrijf ik me in?! 

Solliciteren? Gewoon doen! Vul vooral het sollicitatieformulier in of mail je motivatie en cv naar hrm@parantion.nl. Bellen mag ook altijd naar 0570-234567 en vraag naar Anne of Bas.