Parantion is op zoek naar een student die een MBO niv. 4 Management Assistent of Office Management volgt en begin volgend studiejaar gaat starten met zijn of haar stageperiode.

Als Stagiair Officemanager bij Parantion ben je de rechterhand van de CEO en werk je samen met de HRM-medewerker, die je ook zal begeleiden tijdens je stage. Ook ondersteun je zo nu en dan onze Marketeer bij het organiseren van beurzen en evenementen.

Voor het management ben jij de persoon die het overzicht heeft op agenda’s en lopende afspraken, waar je ook naar handelt. Je behandelt post, beantwoordt de telefoon, notuleert tijdens overleggen, maakt afspraken, organiseert bijeenkomsten en regelt de overlegruimtes. Je zorgt ervoor dat bij externe evenementen of buitenlandreisjes alles is geregeld zodat managers en medewerkers volledig ontzorgd op pad kunnen gaan. Daarnaast zorg je ervoor dat de wekelijkse boodschappen worden gedaan voor de dagelijks verzorgde lunch en er genoeg voorraad is voor de vrijdagmiddagborrel. Even een rondje door de groothandel met je HR-collega, geen probleem! En op vrijdag drink jij je favoriete drankje met ons mee 😉.

Voor klanten, gasten en externe partijen ben je het eerste aanspreekpunt. Contact en correspondentie is grotendeels in het Nederlands, maar nu we steeds meer in het buitenland actief worden, kan het zijn dat je soms ook in het Engels moet spreken of mailen.

Je stage bestaat voornamelijk uit organisatorische en coördinerende taken. Het belangrijkste is dat je:

  • goed kunt omgaan met mensen, een flinke dosis humor hebt en klantvriendelijk en representatief bent voor onze organisatie.
  • zelfstandig kunt werken.
  • goed overzicht weet te houden terwijl je met meerdere dingen tegelijk bezig bent en zorgt dat je je prioriteiten scherp hebt.
  • het initiatief neemt om dingen uit te zoeken en met voorstellen komt voor verbeteringen of oplossingen als dat nodig is.
  • vindt dat wat je doet, goed moet gebeuren en dat de kwaliteit van je werk voorop staat.
  • overweg kunt met Office365 en Outlook.
  • discreet omgaat met gevoelige en vertrouwelijke informatie, maar dat hoeven we jou niet te vertellen.
  • het leuk vindt om met andere mensen samen te werken zoals met onze HR-Medewerker voor HR- en Facilitair gerelateerde taken en met onze Marketeer om hem te helpen om dingen uit te zoeken voor beurzen en evenementen.

Wat we doen

Parantion is een snelgroeiend bedrijf met een passie voor de ontwikkeling van mensen, innovatie en technologie.

Parantion wil betekenisvol zijn door het leveren van belangrijke innovatieve oplossingen aan blije klanten op een schaal waarmee ook het verschil gemaakt kan worden. Met Scorion Talent willen we zorgen dat er significante aantallen betere dokters worden opgeleid. Zo wordt de wereld een stukje mooier. Met Easion Survey willen we veilig de mening van mensen kunnen vragen en met Groeidocument een veilig platform creëren om jonge kinderen met een leer-ondersteuningsvraag te faciliteren.

Met behulp van onze tools kunnen onze klanten zicht krijgen op de ontwikkeling, ideeën of voortgang van mensen, deze data verzamelen, meetbaar maken en vervolgens omzetten in kennis om processen verder te verbeteren.

Stages en afstuderen

Je loopt stage binnen een organisatie waar veel gebeurt. Parantion is een gedreven clubje in Deventer dat projecten doet voor grote klanten in de dienstverlenende-  en onderwijssector. Dit doen we samen met onze teams Sales & Marketing, Customer Care en Development. Met onze medewerkers en stagiairs tellen we in totaal zo’n 30 man. Misschien is nog wel het leukste dat we iedere middag met z’n allen aan de lunchtafel zitten. Lunch hoef je dus niet mee te nemen, dat heb je al geregeld 😉. Op donderdag maken we onze traditionele panini’s en tosti’s. Vrijdag is de vette hapdag en wordt er aan het einde van de dag met iedereen geborreld. Biertje, wijntje, hapje. Veel gezelligheid, daar houden we van! Zeker na een week hard werken. Misschien organiseren we ook nog een spelletjesavond met collega’s! Bestellen we ook meteen even pizza.

We bieden

Een stage voor 32 – 40 uur per week bij een groeiend bedrijf gespecialiseerd in complexe onderzoeken en talentontwikkeling. De stage start idealiter eind augustus 2019 tot en met begin januari 2020, in overleg kunnen we kijken naar andere opties als de stageperiode voor jouw opleiding anders is ingedeeld.

Je komt te werken in een team waarin je samenwerkt met gelijkgestemde mensen. Een open en goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Je hebt 27 vrije dagen op jaarbasis bij een fulltime stage en ontvangt een riante stagevergoeding.

En nu?

Solliciteer voor vrijdag 28 juni 2019. Solliciteer via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en cv naar hrm@parantion.nl. Bellen mag ook altijd. 0570-234567 en vraag naar Daniëlle of Chantal.

We zien je snel bij ons op kantoor!