Development stagiair(e)! 

Jij bent er helemaal klaar voor, een fantastische stage bij Parantion! Waar jij als jonge professional je expertise en vaardigheden verder gaat ontwikkelen. En waar je meebouwt aan de ontwikkeling van onze applicaties, samen met je collega’s. Je leert werken met de nieuwste technieken die je toepast om onze applicaties nog beter te maken dan dat ze al zijn. Tijdens je stage of afstuderen werk je aan je eigen project die je veelal naar eigen inzicht uitvoert. Je werkt daarbij nauw samen met het Developmentteam en stemt ook zaken af met de teams  Sales en Support voor een perfect verloop van de sprint. Een heel dynamische stage dus.

Stages bij Parantion

Je loopt stage binnen een organisatie waar veel gebeurt. Samen met het team ontwikkel je, als je binnenkort bij ons je stage loopt, mooie en interessante producten. Dat komt omdat development bij Parantion wordt gedreven door innovatie. En je loopt stage bij een gedreven clubje in Deventer dat voor hele grote en belangrijke klanten werkt. Je doet dat met de nieuwste technieken, samen met een gedreven team collega’s, een eigen Scrum aanpak en je levert een belangrijke bijdrage aan onze webapplicaties. Misschien is nog wel het leukste dat je iedere middag met z’n allen aan de lunchtafel zit.

Hoe jouw dag eruit ziet

’s Morgens, als iedereen binnen is, beginnen jullie met de dagelijkse stand up. Iedereen vertelt wat ze vandaag gaan doen en waar ze eventueel hulp bij nodig hebben. Daarna ga je aan de slag met je eigen project. Tussendoor overleg met een collega over een issue. Jullie bedenken samen wat het kan zijn en komen uiteindelijk tot de oplossing. In de middag heb je een gesprekje met Bas, je begeleider. Jullie bespreken tijdens een kopje koffie hoe het tot zo ver gaat en waar je hulp bij nodig hebt. Voor aankomende week staat het Developmentoverleg gepland. Meteen een goed moment om al even een korte presentatie te geven over wat je tot nu toe al hebt gedaan.

Vrijdagmiddag is het NERD-dag: een Never Ending Research and Development dag. Samen met je collega’s kijk je naar nieuwe technieken, bruikbaarheid en gekke tooltjes. Samen doen jullie inspiratie op voor nieuwe ideeën.

Iedere middag lunch je samen met je collega’s in de kantine. Lunch hoef je zelf niet mee te nemen, dat is allemaal al voor je geregeld. Op donderdag maken we zelf onze traditionele panini’s. En misschien maak je die zelf ook nog een keer 😉. Vrijdag is de vette hapdag en wordt er aan het einde van de dag met iedereen geborreld. Biertje, wijntje, hapje. Veel gezelligheid, daar houden we van! Zeker na een week hard werken. Misschien organiseren we ook nog een gamenight met collega’s! Bestellen we ook meteen even pizza.

De opdracht: Ontwikkelen van een Easion Survey Game Module

De Parantion applicatie Easion is een online enquête tool. Easion wordt momenteel toegepast bij onderzoeken met een (zeer) serieus karakter. Dat is natuurlijk top! Er is echter vraag vanuit onze klanten om Easion ook in te zetten vanuit een meer “gaming” toepassing. Op de markt zijn deze tools al wel aanwezig (Kahoot, Mentimeter, ..) maar onze klanten willen de data in Easion vastleggen.

De opdracht is om een Easion tenant te ontwikkelen waarmee we het gaming aspect kunnen aanbieden. In welke vorm en met welke concrete requirements mag je zelf gaan uitdokteren. Wordt het een native App, een responsive webApp of iets er tussenin, You name It!

In de opdracht zal accent dus liggen aan de front-end. Uitgangspunt is dat aan de back-end zo weinig mogelijk aangepast of uitgebreid moet worden. Wel moet je alles wat je nodig hebt via onze API kunnen opvragen of wegschrijven.

Jouw taak

De uitdagende, creatieve en zeer interessante taak is om een werkende Easion Interactive Game Module te realiseren, waarbij een groep deelnemers via een aantrekkelijke vraagstelling kunnen reageren en het resultaat wordt real-time gepresenteerd in een online dashboard.

Welke opdrachten ga je uitvoeren?

 • Inventarisatie van requirements
 • Planning en onderdelen bepalen
 • Bepalen van de scope, wat doe je wel en wat niet
 • Realisatie Easion4 tenant
 • Testcases opstellen en uitvoeren
 • Periodieke sprintoplevering om de projectvoortgang af te stemmen
 • Presenteren van tussentijdse oplevering
 • Hanteren van het versiebeheersysteem GIT

Wat ga je opleveren?

Je eindproduct is een operationele nieuwe Easion4 tenant die goed gedocumenteerd is, zowel functioneels als technisch. We nemen je opdracht dus ook daadwerkelijk in productie!

Wij bieden:

 • een fulltime stage bij een groeiend bedrijf gespecialiseerd in complexe onderzoeken en online talentontwikkeling
 • een team waarin je samenwerkt met net zulke slimme, leuke en eigenzinnig mensen als jij
 • open en goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Zoals onze dagelijks verzorgde lunch in eigen kantine en gezellige vrijdagmiddagborrel
 • 27 vrije dagen op jaarbasis bij een fulltime stage
 • een riante stagevergoeding

Waar schrijf ik me in?!

Solliciteren? Gewoon doen! Vul vooral het sollicitatieformulier in. Of mail je cv naar hrm@parantion.nl. Bellen mag ook altijd. 0570-234567 en vraag naar Daniëlle of Bas.

We zien je snel bij ons op kantoor!

 

Stuur je motivatie!