Legal afstudeerder!

Parantion is opzoek naar een afstudeerder die ervaring wil opdoen met nationaal en internationaal recht op het gebied van contractmanagement met diverse internationale klanten.

Als afstudeerder bij Parantion maak je deel uit van ons Sales- & Marketingteam en ga je ons helpen om een goede basis te leggen voor ons contractmanagement. Parantion is een Nederlandse organisatie die zich van origine richt op de Nederlandse dienstverlenende markt. In de afgelopen paar jaar hebben we een enorme groei gemaakt in onze product- en marktontwikkeling en is ons marktaandeel en naamsbekendheid in Nederland behoorlijk vergroot waardoor zelfs bedrijven uit het buitenland ons weten te vinden. Onlangs zijn we gestart met een project in China, dit jaar komt daar Australië bij en we zijn bezig met de eerste verkenning op de Duitse markt.

De internationalisatie betekent voor Parantion dat we moeten inspelen op lokale regels, de taal van het land en van deze klanten, maar ook met de contracten die we met hun afsluiten. Welke gevolgen dit precies heeft voor het juridische aspect van de internationalisatie, is voor ons nog niet helder.

Met onze Nederlandse klanten werken wij met o.a. Service Level Agreements, End-user license agreements (EULA), onze Algemene Voorwaarden en, met de invoer van de AVG, verwerkersovereenkomsten. Deze documenten zijn gebaseerd op de uitgangspunten van de Nederlandse wet- en regelgeving en zijn in de loop van de jaren bij wettelijke invoeringen en wijzigen bijgewerkt. Nu Parantion internationaal zaken gaat doen, hebben we een goede basis nodig voor de contracten met onze nieuwe klanten.

Jouw opdracht

  1. Het actualiseren en harmoniseren van de huidige contracten en juridische documenten.
  2. Onderzoeken welke contracten of documenten we nodig hebben om onze afspraken met klanten goed in te regelen en aan welke internationale wet- en regelgeving het moet voldoen.
  3. Ons adviseren over de inhoud van deze contracten en hoe we deze het beste op elkaar kunnen afstemmen.
  4. Opstellen van de standaard contracten die wij gaan gebruiken voor onze internationale klanten.

Wat we doen

Parantion is een snelgroeiend bedrijf met een passie voor de ontwikkeling van mensen, innovatie en technologie.

Parantion wil betekenisvol zijn door het leveren van belangrijke innovatieve oplossingen aan blije klanten op een schaal waarmee ook het verschil gemaakt kan worden. Met Scorion Talent  willen we zorgen dat er significante aantallen betere dokters worden opgeleid. Zo wordt de wereld een stukje mooier. Met Easion Survey willen we veilig de mening van mensen kunnen vragen en met Groeidocument een veilig platform creëren om jonge kinderen met een leer-ondersteuningsvraag te faciliteren.

Met behulp van onze tools kunnen onze klanten zicht krijgen op de ontwikkeling, ideeën of voortgang van mensen, deze data verzamelen, meetbaar maken en vervolgens omzetten in kennis om processen verder te verbeteren.

Stages en afstuderen

Je studeert af binnen een organisatie waar veel gebeurt. Parantion is een gedreven clubje in Deventer dat projecten doet voor grote klanten in de dienstverlenende sector. Dit doen we samen met onze teams Sales & Marketing, Customer Care en Development. Met onze medewerkers en stagiairs tellen we in totaal zo’n 30 man. Misschien is nog wel het leukste dat we iedere middag met z’n allen aan de lunchtafel zitten. Lunch hoef je zelf niet mee te nemen, dat is allemaal al voor je geregeld. Op donderdag maken we zelf onze traditionele panini’s en tosti’s. Vrijdag is de vette hapdag en wordt er aan het einde van de dag met iedereen geborreld. Biertje, wijntje, hapje. Veel gezelligheid, daar houden we van! Zeker na een week hard werken. Misschien organiseren we ook nog een gamenight met collega’s! Bestellen we ook meteen even pizza.

Wij bieden

  • Een fulltime stage bij een groeiend bedrijf gespecialiseerd in complexe onderzoeken en talentontwikkeling
  • Een team waarin je samenwerkt met net zulke slimme, leuke en eigenzinnige mensen als jij
  • Open en goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Zoals onze dagelijks verzorgde lunch in eigen kantine en gezellige vrijdagmiddagborrel
  • 27 vrije dagen op jaarbasis bij een fulltime stage
  • Een riante stagevergoeding

Waar schrijf ik me in?

Solliciteren? Gewoon doen! Vul vooral het sollicitatieformulier in. Of mail je cv naar hrm@parantion.nl. Bellen mag ook altijd. 0570-234567 en vraag naar Daniëlle of Roel.

We zien je snel bij ons op kantoor!