Stage-opdracht: Content Creatie

Stage-opdracht: Content Creatie

De opdracht:

Afgelopen half jaar hebben we een contentstrategie ontwikkeld voor de Nederlandse tak van Scorion. Daarbij hoorde ook een uitgebreide contentkalender met verschillende inhoudelijke, theoretische en feitelijke posts die we kunnen plaatsen op onze Social media zoals LinkedIn, Twitter & Facebook.

Deze contentkalender is uitgewerkt tot aan januari 2022. Maar daarna stoppen we natuurlijk niet met content plaatsen om onze doelgroep aan ons te blijven binden. Ook na die datum moeten er weer leuke, inhoudelijke posts op social media en de website komen waarmee onze doelgroep verbonden blijft met ons.

De opdracht is dan ook om deze contentkalender verder te gaan uitwerken. Je kunt daarbij als inspriatie de contentkalender gebruiken die we al hebben staan, maar ook door middel van diverse Analytics kijken welke post wel werkt en welke niet zodat je op die manier de beste content plaatst waarmee je de meeste mensen bereikt.

Wij bieden: 

  • een fulltime stage bij een groeiend bedrijf gespecialiseerd in complexe onderzoeken en online talentontwikkeling; 
  • een team waarin je samenwerkt met net zulke slimme, leuke en eigenzinnig mensen als jij; 
  • open en goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Zoals onze dagelijks verzorgde lunch in eigen kantine en gezellige vrijdagmiddagborrel; 
  • 27 vrije dagen op jaarbasis bij een fulltime stage; 
  • een mooie stagevergoeding. 

Waar schrijf ik me in?! 

Solliciteren? Gewoon doen! Vul vooral het sollicitatieformulier in of mail je motivatie en cv naar hrm@parantion.nl. Bellen mag ook altijd naar 0570-234567 en vraag naar Anne of Bas.