Front-end Developer

Misschien werk je bij een bedrijf of organisatie en heb je het best naar je zin. Je hoeft niet zo nodig een andere baan. En toch zou ik even naar deze vacature kijken. Je werkt in een super leuk team, aan top producten en dat in een jong en dynamisch bedrijf.

Maar ook als je even niet werkt of gewoon wat anders wil nadat je al 5 jaar bij je huidige werkgever hebt gezeten. Gewoon solliciteren. En wel zo gauw mogelijk! Arbeidsvoorwaarden zijn prima. En het is echt een leuk bedrijf. Dat laatste hebben we zelf niet bedacht, maar zeggen de mensen die bij ons werken.

Front end Developer

Als Front-end Developer ben jij dagelijks bezig met de ontwikkeling van software. Je gaat samen met het team aan de slag met het bedenken van oplossingen en het ontwikkelen van nieuwe features. Hierin krijg je de vrijheid om je eigen expertise te gebruiken om Scorion naar een hoger niveau te tillen.

Jij haalt er alles uit wat erin zit voor de gebruiker. Dit doe je door oog voor detail te hebben, maar ook door het grotere plaatje niet uit het oog te verliezen. Je draait mee als volwaardig teamlid in het Development team. Hierbij werk je nauw samen met het hele ontwikkelteam om te zorgen dat de klant de beste beleving krijgt.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar iemand die gewend is om samen te werken in een Scrumteam. Iemand die software en automatisering leuk vindt en die klantbeleving voorop stelt. Je hebt een passie voor Front-end Development en haalt er energie uit om dingen te ontwikkelen waar de gebruiker blij van wordt. Daarnaast werk je graag met de moderne JavaScript en houd je van complexe vraagstukken. Je kunt zelfstandig werken maar je vraagt ook om hulp als je ergens niet uitkomt of om net dat stapje extra te zetten. Je kijkt vanuit de ogen van de gebruiker. Samen met je Scrumteam, wat uit verschillende disciplines bestaat, ben je ervoor verantwoordelijk dat er een product staat waar we altijd trots op kunnen zijn.

Wie zijn wij?

Parantion is een snelgroeiend bedrijf met een passie voor de ontwikkeling van mensen, innovatie en technologie. In totaal zijn we met ongeveer 35 medewerkers van verschillende leeftijden. Het Developmentteam bestaat uit twee scrumteams en zorgen ervoor dat de wensen van de klant realiteit worden.

Met het Scorion digitaal portfolio krijgen studenten, professionals of hun begeleiders zicht op de ontwikkeling en voortgang. Er wordt tijdens het leer- en ontwikkelproces data en feedback verzameld en deze wordt vervolgens op dashboards getoond. Zo heb je altijd scherp zicht op je eigen ontwikkeling.

Parantion biedt belangrijke innovatieve oplossingen aan blije klanten, op een schaal waarmee ook het verschil gemaakt kan worden. Met behulp van het Scorion portfolio platform is het mogelijk om studenten en professionals op een meer holistische manier op te leiden binnen het eigen vakgebied, door op de juiste momenten feedback te vragen, te krijgen en hiermee aan de slag te gaan.

Ben jij het die we zoeken?

We zijn op zoek naar iemand met passie voor Front-end Development en die zijn bijdrage wil gaan leveren aan beter onderwijs. Daarnaast heb jij een HBO-ICT of een soortgelijke opleiding afgerond. Je hebt een focus op kwaliteit en bent leergiering. Daarnaast heb je een kritische kijk op je eigen werk. Je bent niet bang om een standpunt in te nemen en om je mening te geven. Verder zoeken wij iemand met:

 • Een aantal jaar ervaring in JavaScript en bij voorkeur Vue JS en/of TypeScript;
 • de drive om technisch te innoveren en nieuwe technieken eigen te maken;
 • analytisch denkvermogen, je stelt vragen, bent leergierig en kijkt kritisch naar product en bouwproces;
 • goede communicatieve vaardigheden die niet bang is om zijn mening te geven;
 • ervaring met Agile/Scrum is een pre;
 • bij voorkeur minimaal enkele jaren werkervaring als Front-end Developer;

Welke taken horen bij deze functie?

 • Verbeteren en innoveren van Front-end techniek van Scorion;
 • programmeren van begin tot eind: van ontwerpen tot ontwikkelen en testen;
 • onderzoek doen naar technieken waarmee je onze codebase naar een hoger niveau tilt;
 • een toekomstgerichte blik op het technisch design van Scorion;
 • je werkt samen met een team van ontwikkelaars, designer en testers aan goede en betrouwbare oplossingen;
 • je helpt bij het verbeteren van onze digitale gebruikersbeleving.

We bieden

Parantion biedt jou een baan bij een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in online talentontwikkeling. Dit doen we met onze teams Development, Sales & Marketing, Consultancy en Customer Care. Hard werken en plezier maken gaan hand in hand. We vinden het belangrijk om contact met elkaar te houden, of we nou op afstand werken of op kantoor. Wij bieden de vrijheid om deels op kantoor en deels thuis te werken. Daarnaast bieden wij een salaris waar je blij van wordt en 27 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband.

En nu?

Laat ons weten dat je graag bij ons wilt werken! Reageer voor 30 juli 2023.
Stuur je C.V., motivatie en portfolio per e-mail naar: hrm@parantion.nl. Nog gemakkelijker is het om het sollicitatieformulier in te vullen. Heb je vragen? Aarzel niet en bel ons op 0570 234567.

Vraag naar Anne Blom (HRM) of Kris Minkjan (Lead Front-end). Zij kunnen je meer vertellen over je nieuwe uitdaging.