Parantion is opzoek naar een HBO ICT Business afstudeerder die het Easion e-commerce platform gaat ontwerpen en implementeren. Juist als Business IT-student is dit de uitgelezen kans om je kwaliteiten als business student te laten zien. Een opdracht waarbij primaire business en IT heel nauw samenkomen. Je zult veel koppelingen moeten maken met verschillende systemen om het sales- en marketingproces te integreren en zult ook samenwerken met ons front-end team om alles te realiseren in de tool zelf.

Je hebt al meer ervaring met e-commerce dan je zelf denkt. Wanneer je iets online bestelt in een webshop, dan zit je al in het e-commerce proces. Alle suggesties die je krijgt aan vergelijkbare producten, reminders dat je nog wat in je winkelmandje hebt liggen of het mailtje in je inbox wanneer de bestelling is verzonden. Dit is allemaal geautomatiseerd. Deze slag willen wij maken voor de website en de tool Easion.nl. Denk aan een seintje wanneer je bijna door je respondenten heen bent, wanneer je licentie of demo-account afloopt, of het doen van een aanbieding voor de klant wanneer hij of zij er nu voor kiest om te kopen of het account te upgraden.

Parantion levert een ultramodern en professioneel online surveyplatform. Miljoenen vragenlijsten worden per jaar verzonden met behulp van Easion. Wat we nodig hebben, is een goed doordacht en samenhangend e-commerce systeem dat volledig geautomatiseerd met klanten en gebruikers communiceert, nieuwe en bestaande klanten helpt om te kiezen en het gebruik van de tool te stimuleert. We hebben al een aardig idee van hoe e-commerce proces eruit moet komen te zien op basis waarvan jij aan de slag kunt.

Tijdens je stage maak je deel uit van het Sales- & Marketingteam, waarbij je wordt begeleid door onze ervaren Marketeer.

Wat ga je doen?

  1. Het in kaart brengen van de relevante processen
  2. Uitvragen van e-commerce uitgangspunten bij sales en marketing team
  3. Ontwerpen van het e-commerce concept (meertalig)
  4. Ontwerpen van het e-commerce platform dat het salesproces ondersteunt.
  5. Implementeren van het systeem met de door jou onderzochte en geadviseerde mogelijkheden.

Wij bieden:

  • Een fulltime afstudeerstage bij een groeiend bedrijf gespecialiseerd in complexe onderzoeken en online talentontwikkeling
  • Een team waarin je samenwerkt met net zulke slimme, leuke en eigenzinnig mensen als jij
  • Open en goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Zoals onze dagelijks verzorgde lunch in eigen kantine en gezellige vrijdagmiddagborrel
  • 27 vrije dagen op jaarbasis bij een fulltime stage
  • een mooie stagevergoeding

Waar schrijf ik me in?!

Solliciteren? Gewoon doen! Vul vooral het sollicitatieformulier in. Of mail je cv naar hrm@parantion.nl. Bellen mag ook altijd. 0570-234567 en vraag naar Daniëlle of Patrick.

We zien je snel bij ons op kantoor!