UMCU gastheer van de gebruikersdag voor het Scorion Medisch e-portfolio 2017

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Geen categorie

Donderdag houdt Parantion een speciale gebruikersdag voor alle gebruikers van de Scorion medische portfolio’s. Tijdens deze unieke bijeenkomst presenteren alle toonaangevende universiteiten op medisch onderwijsgebied de werkwijze en opzet van het medisch portfolio zoals dat wordt gebruikt door de generieke opleidingen geneeskunde (bachelor en master), verloskunde, tandheelkunde, farmacie, huisartsenopleiding, plastisch chirurgen en ga zo maar door.

Parantion is organisator van de gebruikersdag en onder het motto: ‘Delen is vermenigvuldigen’, hopen we met deze kennisuitwisseling de kracht van het Scorion leer- en ontwikkelplatform goed tot haar recht te laten komen. Ideeën over de verschillende toetsvormen en oplossingen die de opleidingen hebben bedacht kunnen ook zeer bruikbaar zijn voor andere opleidingen. De module ‘Stationstoetsen’ die is ontwikkeld voor het Erasmus MC, is wellicht ook bruikbaar voor veel andere medische universiteiten die dit nu nog op papier doen. Parantion zelf laat een aantal nieuwe ontwikkelingen zien en vertelt iets over de hoeveelheid data die wordt verzameld.

Wie doen er mee?

De deelnemende universiteiten zijn het Radboudumc (Nijmegen), UMCG (Groningen), AMC (Amsterdam), Huisartsopleiding Nederland, Isala (Nederlands grootste niet academisch opleidingsziekenhuis te Zwolle). Ook het UMCU (Utrecht), VUmc (Amsterdam), Erasmus MC (Rotterdam) en ACTA (Tandheelkunde Amsterdam) zijn vertegenwoordigd.

Gastheer van de gebruikersdag

We zijn zeer verheugd met de inhoudelijke bijdragen van alle deelnemers. In het bijzonder met de gastheer van dit jaar. Het Universitair Medisch Centrum Utrecht is niet alleen gastheer, maar geeft ook een presentatie over het gebruik van EPA’s in een digitaal portfolio in het medisch onderwijs. Deze wordt gepresenteerd door Prof. Dr. Olle ten Cate en Bastiaan van der Klis.

Ook erbij zijn?

We zullen kijken of we een aantal presentaties vast kunnen leggen kunnen delen. Mocht u volgend jaar ook deel willen nemen aan de volgende editie van de gebruikersdag, dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar marketing@parantion.nl

Wilt u meer informatie over Scorion of wilt u weten wat Scorion voor u kan betekenen? Kijk dan op onze website of ga naar naar scorion.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *